Agenda

Uitnodiging! Participatie van ouderen in onderzoek en vernieuwing

Datum

Tijd

Een mening of gedachte over, of nieuwsgierig naar, de manier waarop ouderen willen en kunnen participeren in de activiteiten van het Ben Sajetcentrum?
Deze bijeenkomst gaat over de wijze waarop we ouderen willen / kunnen betrekken bij onze programma. We ontwikkelen met elkaar een visie op de mogelijkheden en wensen.

Het gesprek zetten we voort vanuit alle kennis en ervaring die er al is. Bijvoorbeeld in het Nationaal Programma Ouderenzorg zijn ouderen actief (geweest). Ook in ander projecten en sectoren is er veel ervaring.

Met deelname van Prof. Dr. Tineke Abma, Barbara Groot- Sluijsmans, onderzoeker bij VUmc en betrokken bij het centrum cliëntenervaringen, student-onderzoekers naar participatie, ervaringsdeskundigen vanuit de ouderenzorg én de gehandicaptenzorg.

We gaan interactief en doelgericht aan de slag. Deelnemers komen volop aan het woord.
We komen bij elkaar bij het Ben Sajetcentrum; Zwanenburgwal 206 – 1 hoog (lift aanwezig).

Wilt u deelnemen? Stuur een bericht aan info@bensajetcentrum.nl met daarin uw gegevens en vanuit welke achtergrond u deelneemt.

Eventuele vragen kunt u ook via dit mailadres stellen. Ken u andere mogelijk geïnteresseerden: stuur deze uitnodiging aan hen door!

Veelgezochte pagina’s