Agenda

Festival van het Leren

Datum
04 November 2022

Tijd
13:30 16:00

Wanneer: vrijdag 4 november van 13.30 tot 16.00 uur
Locatie: Pakhuis de Zwijger (online deelname mogelijk)
Aanmelden: Zie formulier hieronder


Festival van het Leren
Alles over Leren en Verbeteren in de ouderenzorg

 

 

Op vrijdag 4 november vindt de slotconferentie plaats van het project Leren en Verbeteren in de verpleeghuiszorg. Tijdens dit ‘festival van het leren’ delen we de opbrengsten van dit project en kom je alles te weten over de Interprofessionele Leer- en InnovatieNetwerken (LIN’s) die in de regio Amsterdam zijn opgestart: hoe werkt het? Wat zijn de kritische succesfactoren? Wat levert het op? En vooral: op welke manier helpen deze vormen van opleiden en leren in de werkpraktijk ons bij de grote opgaven waar we voor staan in de langdurige zorg?

 

Met bijdragen van onder andere Robbert Gobbens en Petra Boersma (lectoraat Gezondheid & Welzijn van Kwetsbare Ouderen bij InHolland), Marjolein Albers (praktijkdocent LIN en onderzoeker), studenten, praktijkopleiders en opleidingsadviseurs. En een creatieve performance (verrassing!).

 

Je kunt kiezen uit een van de drie workshops:
1) Aan de slag met een LIN binnen jouw zorginstelling,
2) Leren en werken op één plek: dilemma’s uit de praktijk of
3) Creatieve oplossingen voor het personeelstekort in de ouderenzorg.

 

Het belooft een interactief spektakel te worden voor opleidingsadviseurs, docenten van hbo en mbo, praktijkopleiders, managers, werkbegeleiders, verpleegkundigen, verzorgenden, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en iedereen die belangstelling heeft voor leren en opleiden in de ouderenzorg.

 

In de bijlage lees je meer over het programma en de workshops.

 

Bedoeld voor: Opleidingsadviseurs, docenten van HBO en MBO, praktijkopleiders, managers, werkbegeleiders, verpleegkundigen, verzorgenden, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en iedereen die belangstelling heeft in leren en opleiden in de ouderenzorg.

 

Veelgezochte pagina’s