Agenda

Leerlab in de stad – alle leeropbrengsten van hybride leerinitiatieven in één bijeenkomst!

Datum
18 Mei 2021

Tijd
13:30 15:30

Meld je hier aan

NB. Dit event is verplaatst naar 8 juni.

Wat: Een bijeenkomst waarin je alles leert over de nieuwste initiatieven op gebied van hybride leeromgevingen voor MBO- en HBO-ers in de ouderenzorg.

Wanneer: dinsdag 8 juni

Tijd: 13.30u tot 15.30u

Locatie: Online via Teams (link volgt)

Voor wie: Opleidingsadviseurs, praktijkopleiders, managers, docenten, beleidsmakers, werkbegeleiders die interesse hebben in het leren en ontwikkelen in de ouderenzorg

 

Sluit aan bij dit Leerlab in de stad: een bijeenkomst waarin je alles leert over de nieuwste initiatieven op gebied van hybride leeromgevingen voor MBO- en HBO-ers in de ouderenzorg. In dit Leerlab delen we onze ervaringen van bestaande Fieldlabs. Ook bieden we in deze bijeenkomst een prachtige ‘Toolkit Fieldlabs’ aan, inclusief handleidingen en een online omgeving!

 

In dit Leerlab krijg je antwoord op de volgende vragen:

  • Wat zijn succesvolle ingrediënten van een hybride leeromgeving?
  • Wat kunnen we hiervan leren?
  • En op welke manier kunnen we in de Amsterdamse regio dit soort initiatieven  borgen en opschalen?

 

Aanleiding

Vanuit Fieldlabs en het onderzoeksproject ‘Leren en verbeteren in de Verpleeghuiszorg’ uitgevoerd door het Ben Sajet Centrum, hebben we met zorg- en onderwijsinstellingen in Amsterdam een ‘nieuwe standaard’ ontworpen van ‘leren en werken op één plek’. We zijn tot de ingrediënten van deze nieuwe standaard gekomen in de zogenoemde ‘leerlabs’ die we in 2019-2020 hebben georganiseerd.

 

Inmiddels zijn we een jaar verder en zijn op twee plekken in de Amsterdamse regio nieuwe leer/werk initiatieven opgericht volgens de nieuwe standaard! Graag praten we je bij over de ontwikkeling van deze nieuwe hybride vormen en onze ervaringen hiermee. Daarnaast zijn ook andere hybride leerinitiatieven gestart en hebben bestaande initiatieven zich verder ontwikkeld. De toolbox ‘Fieldlabs’ is gereed en we delen die graag met jullie.

 

Voor vragen over deze bijeenkomst mail naar info@bensajetcentrum.nl

 

Dit Leerlab wordt georganiseerd vanuit Fieldlabs en de Leerlabs Leren en Verbeteren in de Ouderenzorg.

 

Veelgezochte pagina’s