Agenda

Ben Sajet Werkplaats op locatie: Zorgen in de wijk

Datum

Tijd

  • Datum: 10 juli 2019
  • Tijd: 15.30-17.00 uur
  • Locatie: De Buurtzaak, adres: Chris Lebeaustraat 4, 1062 DC Amsterdam
    Meer informatie over deze locatie: www.debuurtzaak.nl

Overtoomse Veld: een lieve buurt?

Er wonen steeds meer kwetsbare mensen in de buurt, en de overheid verwacht dat buren en buurtgenoten meer voor elkaar gaan zorgen. Gebeurt dat ook? En kan dat wel? En wie kunnen nog meer een rol spelen: de winkels of woningcorporaties?

Op deze, en nog vele andere vragen, krijgt u antwoord wanneer op woensdag 10 juli van 15.30 – 17.00 uur in De Buurtzaak, Overtoomse Veld onderzoekers Monique Kremer, Astrid Parys en Loes Verplanke (Universiteit van Amsterdam) hun onderzoek naar ‘alledaagse attentheid in een superdiverse wijk’ presenteren. Hiervoor zijn vele bewoners en professionals gesproken.

Het onderzoek wordt o.a. aangeboden aan Hester van Buren (bestuurder Rochdale) en Jorit Schellens (supermarktmanager Albert Heijn August Allebéplein). We nodigen professionals, buurtbewoners en onderzoekers uit om mee te denken en te praten over de bevindingen uit het onderzoek en nog openstaande vragen. De middag staat onder leiding van Krijn van Beek (Ben Sajet Centrum). Na afloop zijn er drankjes en hapjes.

Wilt u hierbij zijn, stuur dan een e-mail naar info@bensajetcentrum.nl

Klik hier voor het essay ‘Alledaagse attentheid in een superdiverse wijk’ (Monique Kremer, Astrid Parys en Loes Verplanke).

Veelgezochte pagina’s