Agenda

Ben Sajet Centrum organiseert congres over zorgvernieuwing

Datum

Tijd

‘Naar een Nieuw Amsterdams Peil: samen werken aan de zorg van straks’.

Het Ben Sajet Centrum organiseert op 20 april 2018 zijn tweede grote congres voor professionals, beroepsopleiders en onderzoekers die betrokken zijn bij vernieuwing van de zorg voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Amsterdam en Amstelland. Om in de groeiende vraag te kunnen voorzien en om de kwaliteit van leven van mensen die zorg nodig hebben te kunnen verbeteren, zullen we moeten vernieuwen. Maar dat is niet eenvoudig. Op dit congres staat de zorgvernieuwing zelf centraal.

Het congres duurt van 9:00 tot 17:00 uur en vindt plaats in de Hermitage in Amsterdam. De toegang is gratis.

Meer informatie over het programma en de sprekers vindt u hier

Inmiddels is het maximum aantal deelnemers bereikt. Als u zich inschrijft, komt u op de reservelijst.

Over het programma:

In de ochtend staan maatschappelijke en zorginhoudelijke ontwikkelingen centraal. Het middagprogramma staat in het teken van zorgvernieuwing als leerproces en de sleutelrol daarbinnen van de professional van nu en straks.

Met tal van lezingen, masterclasses en werkplaatsen door deskundigen, opleiders, professionals, ervaringsdeskundigen en onderzoekers. Met aandacht voor technologische vernieuwing, sociale innovatie en zorginhoudelijke ontwikkelingen. Alles gericht op de zorgvriendelijke samenleving.

 

Veelgezochte pagina’s