Agenda

Werkplaats – Betrokken en bekwaam: naasten als onmisbare schakel in dementiezorg

Datum
04 December 2024

Tijd
13:30 16:00

Locatie
van Limmikhof Zalencentrum, Nieuwe Keizersgracht 1A, Amsterdam

Deelname Gratis, graag aanmelden

Organisatie
Ben Sajet Centrum

Op 4 december vanaf 14:00 bent u van harte welkom in het van Limmikhof Zalencentrum voor een bijeenkomst over de samenwerking tussen zorgverleners, naasten en bewoners. Met onder andere:

  • Caroline van Dullemen, senior onderzoeker bij het Ben Sajet Centrum, over haar onderzoek naar de cruciale rol van naasten in De Nieuwe Sint Jacob en hoe hun betrokkenheid de zorgervaring beïnvloedt.
  • Marleen Dohmen, promovendus bij de Vrije Universiteit, over de interactie en soms botsende rollen van bewoners, zorgpersoneel en naasten binnen de zorgomgeving.
  • Dilemmasessie waarin deelnemers dilemma’s omtrent samenwerking tussen naasten, zorgpersoneel en bewoners bespreken, om mogelijke oplossingen en inzichten te genereren.

Meer informatie volgt, maar meld je hieronder vast aan.

Aanmelden voor Werkplaats 4 dec – Betrokken en bekwaam: naasten als onmisbare schakel in dementiezorg

Aanmeldformulier

Naam(Vereist)
Namens welke organisatie kom je naar de werkplaats?
E-mailadres(Vereist)

Werkplaatsen Leren, verbeteren en implementeren

Binnen het programma Leren, verbeteren en implementeren organiseren we regelmatig werkplaatsen waarbij samen werken aan het ontwikkelen, overdragen en in de praktijk brengen van nieuwe kennis, attitudes en vaardigheden.  Daarbij staat steeds één thema centraal. Betrokken partijen uit zorg, onderwijs en onderzoek zijn van harte welkom aan te sluiten. De volgende werkplaatsen zijn al gepland en vinden plaats in het Dr. Sarphatihuis in Amsterdam:

  • 4 februari 2025 – Leerklimaat in de langdurige zorg – Dr. Sarphatihuis in Amsterdam
  • 17 juni 2025 – onderwerp n.t.b. – Dr. Sarphatihuis in Amsterdam

Veelgezochte pagina’s