Actueel

Podcastserie ‘Blijmakers en andere zorgpioniers’ vanaf nu te beluisteren

Met trots lanceren we als Ben Sajet Centrum de podcastserie Blijmakers en andere zorgpioniers. Een podcast die de luisteraar een brede kijk op vernieuwingen binnen de langdurige zorg biedt. De serie is gebaseerd op de lopende onderzoeksprojecten van het Ben Sajet Centrum die tot doel hebben de kwaliteit van leven van mensen met diverse zorgbehoeften in de regio Amsterdam te verbeteren.

Het Ben Sajet Centrum is een kenniswerkplaats gericht op de langdurige zorg in Amsterdam en omgeving. Door onderzoek, praktijk en onderwijs met elkaar te verbinden, streven we naar vernieuwing in de zorg, waarbij we veel waarde hechten aan de inbreng van zorgverleners, cliënten, ervaringsdeskundigen en naasten. Zij komen dan ook aan bod en op hen richt zich de podcastserie.

Van actieonderzoek in de GGZ tot en met onbegrepen gedrag van mensen met dementie: abonneer je op de Blijmakers en andere zorgpioniers en vind elke twee weken een nieuwe aflevering in jouw favoriete podcast-app (bijvoorbeeld Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts). Luister hier alvast de trailer, en luister vanaf donderdag 25 april de eerste aflevering.

Aankomende afleveringen

  • 25 april 2024: Blijmakers in de dementiezorg
  • 9 mei 2024: Verankerd in de buurt: Proeftuin rondom d’Oude Raai
  • 23 mei 2024: Actieonderzoek in de GGZ: Proeftuin de Geuzenhoek
  • 6 juni 2024: Verhalen en diversiteit: verbinding tussen zorgmedewerkers, bewoners en hun leefwereld
  • 20 juni 2024: Onbegrepen gedrag van mensen met dementie begrijpen: Zorgmedewerkers en Naasten leren samen

Veelgezochte pagina’s