Skip to: Vacature: onderzoeker ‘Alledaagse Attentheid in de Superdiverse Stad’

Ben Sajet Centrum website

Vacature: onderzoeker ‘Alledaagse Attentheid in de Superdiverse Stad’

Vanwege een aantal nieuwe projecten zoeken we weer een onderzoeker op ons programma ‘Alledaagse Attentheid in de Superdiverse Stad’!

Wie vanwege gezondheid of beperking in een kwetsbare positie terechtkomt, is steeds meer aangewezen op contacten, hulp en zorg in de eigen buurt. Beleid leunt vaak zwaar op het beeld van een ‘zorgzame buurt’, maar in de praktijk is dit geen vanzelfsprekendheid. Tegelijkertijd kunnen sociale contacten en ‘alledaagse attentheid’ in de buurt wel een belangrijke rol spelen bij het prettiger en langer thuis wonen. Hoe kunnen partijen in de stad dit faciliteren, en wat vraagt dit aan het professionele zorgdomein?
Het Ben Sajet Centrum in Amsterdam zoekt een onderzoeker die een belangrijke bijdrage kan leveren aan onderzoek en kennisontwikkeling binnen het programma ‘Alledaagse Attentheid in de Superdiverse Stad’.
De precieze omvang van de aanstelling is overleg te bepalen, waarbij we uitgaan van 0,6 tot 0,8 fte. Inschaling in schaal 9 of 10 van de cao onderzoeksinstellingen (max. € 4789 per maand bij fulltime).
Download hier de volledige vacature tekst.
Voor meer informatie: neem contact op met Ludo Glimmerveen, programmaleider Alledaagse Attentheid in de Superdiverse Stad (ludo.glimmerveen@bensajetcentrum.nl).
Back To Top